BeogradTop vesti

Besplatan ulaz na 32. Dečiji sajam u Beogradu

Na dobro poznatoj adresi, u Savskom parku u Beogradu na vodi, 32. Dečiji sajam biće održan tokom vikenda, 16. i 17. septembra, navodi se u saopštenju.

Uz želju, ali i obavezu da opravda poverenje mališana, roditelja i izlagača, kao i da zadrži epitet najradosnijeg dečijeg događaja, posetioce očekuje dva dana neprekidnog, raznovrsnog programa, a ulaz je i ove godine besplatan.

Mališani i njihovi pratioci će moći da uživaju u druženju sa omiljenim junacima, bogatom izlagačkom programu i neprekidnom zabavnom programu na bini koji uključuje miks zabavnog i edukativnog sadržaja i koji se realizuje uz učešće glumaca, pevača, pozorišnih trupa, horova i dečijih ansambala, ali i predavača izrazličitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece.

Uz zabavni program, svesni važnosti psihofizičkog zdravlja dece, mališane i njihove pratioce očekuju brojne zanimljive igrice, takmičenja i druženje na sportskim terenima. Sportski program kreiran je tako da se mališani zabave, ali i da nauče nešto novo i od malih nogu spoznaju važnosti sportskog duha, timskog rada i fer pleja.

Pored razonode za najmlađe, roditelji, bake i deke će imati priliku da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihove naslednike – od hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču dečije edukacije.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button