Beograd

Opština daruje voždovačke porodilje

Pokloni s puno ljubavi očekuju sve majke koje su na svet donele novi život od 1. januara 2022.

Sve voždovačke majke koje su na svet donele novi život od 1. januara 2022. godine, Opština će darivati poklonima, sa puno ljubavi, radosti i lepih želja. Ovo je objavljeno na sajtu Opštine Voždovac uz fotografiju s novogodišnje manifestacije „Ulica otvorenog srca“, koja je prvog dana ove godine po prvi put održana u organizaciji Opštine u Ustaničkoj ulici.

Kada je reč o darivanju majki koje su se porodile ove godine tu je dodatno uputstvo. Dovoljno je samo da popune prijavu klikom na link koji je prikazan na sajtu Opštine i poklon će stići na kućnu adresu.

„Nema veće sreće, ličnog ostvarenja i važnijeg posla od majčinstva. Svaki novi život veliki je dar za porodicu, za Voždovac, za ceo svet. Prošle godine smo se takođe trudili da darivanjem ukažemo poštovanje majkama i bebama, činićemo isto tokom ove godine, sa velikim žarom i iz sveg srca. Drage majke, sada je procedura olakšana – samo popunite prijavu na našem sajtu, neće vam biti potrebno mnogo vremena. Želim vam sve najbolje u najlepšoj ulozi koju ostvarujete“, poručila je Ivana Tomić Ilić, predsednica Opštine Voždovac.

foto Gradska opština Voždovac

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button