Beograd

Počela sezona na Tašu, rekonstruisan dečji bazen

Zamenik gradonačenika Beograda Goran Vesić, zajedno sa Draganom Pešić Belojević i Milanom Novovićem, obišao najstariji i najmoderniji bazen u gradu

Kapije otvorenog bazena Sportskog centra „Tašmajdan“ od 15. juna biće otvorene za sve posetioce. Time će i zvanično početi nova letnja kupačka sezona u srcu Beograda.

„Obišao sam Sportski centar ‚Tašmajdan‚ i najavio početak letnje sezone kupanja, koja počinje 15. juna.
Završena je rekonstrukcija dečjeg bazena, koji je sada gotovo duplo veći, a napravljen je i bazen za bebe. Dečji bazen sada ima 220 kvadratnih metara, a imao je 110. Ima dve dubine, 60 i 110 centimetara. Dubina bazena za bebe je 30 centimetara, voda se greje, tako da i bebe sada imaju svoje sadržaje na Tašmajdanu.
Prošle godine je urađena rekonstrukcija velikog bazena, tako da je sada potpuno završena obnova bazena na Tašu“, istakao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić u objavi na Fejsbuku i dodao:

foto Beoinfo

„Ovo je naš najstariji bazen, sa najdužom tradicijom, gde dolazi najviše ljudi. Pre nekoliko godina smo obnovili zatvoreni bazen, tako da je urađeno sve što je i trebalo da se uradi. Narednih decenija neće biti potrebe da se bilo šta radi“, jasno je podvukao Vesić.

foto Beoinfo

Zajedno s Vesićem u obilasku rekonstruisanih bazena na Tašmajdanu bili su direktor SC „Tašmajdan“ Milan Novović i gradska sekretarka za sport Dragana Pešić Belojević.

foto Beoinfo

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button