BeogradTop vesti

Pozorište „Duško Radović“ organizuje besplatne radionice

"Umeće roditeljstva", naziv je projekta koji će se održati 31. maja u foajelu Malog pozorišta "Duško Radović"

Lepo i korisno! U srcu Beograda! Za najmlađe!

Prva u nizu radionica „Umeće roditeljstva” održaće se 31. maja u 18 časova u foajeu Malog pozorišta „Duško Radović” i namenjena je roditeljima dece uzrasta do 12 godina.

Autorka i voditeljka radionice je Svetlana Stjelja, specijalni pedagog sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom i roditeljima. Predviđeno trajanje radionice je sat vremena, a radionice su besplatne uz obaveznu najavu dolaska na imejl-adresu: radionice@malopozoriste.co.rs. Program radionica „Umeće roditeljstva” realizuje se zahvaljujući podršci Sekretarijata za kulturu Grada Beograda.

U cilju pružanja pomoći i podrške, radionica ciklusa „Umeće roditeljstva” baviće se načinima i metodama sagledavanja, suočavanja, razumevanja i prevazilaženja aktuelne traumatične situacije. Interaktivnim pristupom kroz razgovor, pitanja, odgovore, analizu, tumačenja, vežbe, ideja i zadatak jesu da se roditeljima i deci otvori put ka što bezbolnijem vraćanju u svakodnevne tokove. Međusobnim razgovorima, oslobađanjem i deljenjem traumatičnog iskustva, ova radionica kroz različite metode komunikacije usmeriće roditelje da na adekvatan način pristupe deci i njihovom sagledavanju trenutne situacije, navedeno je u saopštenju iz ovog pozorišta.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button