Kultura

„Čuvari formule“ prikazani u Čikagu, zbog velikog interesovanja održana i repriza premijere

Premijera filma “Čuvari formule” Dragana Bjelogrlića održana je u Čikagu u prepunoj bioskopskoj sali Kulturnog centra “Nikola Tesla”.

Oduševljenoj publici na kraju filma poklonio se njegov režiser, producent i tumač jedne od uloga Dragan Bjelogrlić, koji je dočekan ovacijama i zahvalio publici na toplom prijemu.

Posle kratke pauze on se vratio na scenu gde ga je intervjuisao Antonije Kovačević, glavni urednik Serbian Times, koji je bio organizator događaja.

Govoreći o filmu on je istakao kako je bilo trenutaka kada je zaplakao montirajući pojedine scene…

„Ovo je film velikih i teških emocija, koji u ljudima budi to neko osećanje ljudskosti, na koje u ova moderna vremena, kad je sve brzo i instant, svi pomalo zaboravljamo“, istakao je Bjelogrlić, a preneo Serbian Times.

foto Twentyseven/SerbianTimes

Dragan Bjelogrlić je dodao da se potrudio da i u ovom filmu, kao i u nekim svojim prethodnim ostvarenjima, pruži šansu ekipi novih mladih glumaca.

„Možda je to za nekoga rizik, ali za mene je to ulaganje u budućnost. Ognjen Mićović, Jovan Jovanović, Alisa Radaković… su u ovom fiulmu pokazali raskošni talenat, energiju, kreativnost. Na licu mesta su smišljali fore i dopunjavali scenario i tako obogatili ovaj film“.

foto Twentyseven/SerbianTimes

Bioskopska sala „Nikola Tesla“ bila je rasprodata prvog, a zbog velikog interesovanja repriza premijere filma „Čuvari formule“ održana je još jedanput dan uoči Srpske nove godine.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button