Kultura

Forest Gamp knjiga nedelje u Laguni

Forest Gamp je sa 16 godina bio visok 198 centimetara, težio je 110 kilograma, imao je koeficijent inteligencije 70 i ne baš prijatno detinjstvo

Roman po kojem je snimljen jedan od najboljih filmova svih vremena sada je knjiga nedelje u knjižarama Laguna širom Srbije.

Ne, nije ovo nova knjiga, ali je nova cena u okviru akcije koju Laguna nudi svojim potrošačima – 30 odsto popusta na „knjigu nedelje“.

Forest Gamp je sa 16 godina bio visok 198 centimetara, težio je 110 kilograma, imao je koeficijent inteligencije 70 i ne baš prijatno detinjstvo. Ali je umeo da trči. I to veoma brzo. A onda ga je otkrio Univerzitet Alabame i od njega stvorio mladu zvezdu američkog fudbala. Tada je počela neverovatna avantura našeg komičnog junaka. Od vijetnamskog heroja do igrača ping-ponga svetskog ranga, od rvača u nameštenim mečevima do uspešnog preduzetnika, naredne tri decenije sudbina je sa Forestom zbijala šale.

foto Laguna

Ovo je priča pravog Foresta Gampa. Ne onog sa filmskog platna. On psuje, puši travu, ide u zatvor, posrće i ustaje. Ponekad je prek, ali ipak ima zlatno srce. On je neobičan čovek, sa još neobičnijom životnom pričom, onom koju ne znate jer još niste pročitali ovu knjigu.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button