Putovanja

Hotel Kalamper u Crnoj Gori – ko jedanput dođe, vraća se svakog leta! Ma taj dolazi i zimi…

Evo zašto kompleks hotela&spa Kalamper u mestu Veliki Pijesak kraj Bara omogućava najbolji užitak na Jadranu Crne Gore

Ko jedanput dođe u Kalamper, vraća mu se svakog leta. Ma taj dolazi i zimi, jer hotel na obali Jadrana u mestu Veliki Pijesak kraj Bara omogućava takav užitak da je to retko gde doživeti u Crnoj Gori.

Hotelska plaža – čista i sređena. Ležaljke i suncobrani – pod konac. Prilaz vodi – kako poželite: peskovit, kamenit, pločast. Plaža se prostire na više stotina metara, a tu je i bazen sa morskom vodom, kao i dva bara za dnevno lagano uživanje i noćnu žurku.

Namerno smo tekst počeli od plaže, jer ono što nudi hotel – zastaje dah. A i za jedno i za drugo slike govore više od hiljadu reči.

foto Hotel Kalamper
foto Hotel kalamper
foto Hotel Kalamper

Hotel je udaljen od plaže – četiri metara. Dakle, samo neprometna ulica ga deli, tačnije prilaz parkingu. Od magistrle hotel je udaljen oko 300 metara na niže, a dok se spuštate ka njemu prizor je kao u Monte Karlu.

Kalamper hotel&spa ima četiri zvezdice, mada je utisak da ima i više. U ponudi su: predsednički apartman, apartman standard, apartman luks, dvokrevetna soba, studio apartman…

foto Hotel Kalamper

“Gost koji ima visoke standarde i želi sebi i svojoj porodici priuštiti nešto veličanstveno, Kalamper Hotel&Spa ima i takvo nešto u svojoj ponudi. Naš najekskluzivniji smještaj, Predsedniči apartman, svojom veličinom i ekskluzivnošću će opravdati svoje ime. Na 150m² prostora sa dve sobe sa francuskim ležajevima (25m²+10m²), kupatilom sa jakuzzi kadom, potpuno opremljenom kuhinjom, uz mogućnost boravka 4 odrasle osobe i 2 dece, će i najzahtevnije goste oboriti s nogu. Ono što čini ovaj apartman posebnim je i terasa od 90m² sa ležaljkama za sunčanje i garniturom za sjedenje gde ćete uz ispijanje kafe uživati u spektakularnim zalascima sunca”, stoji u opisu na sajtu www.hotelkalamper.me.

Od ostalog sadržaja hotel poseduje teretanu, dečju igraonicu, frizerski salon, konferencijsku salu, restoran, spa&wellness, bazen s barom na krovu zgrade…

foto Goran Anđelković

Na petom spratu Kalamper Hotel& Spa nalazi se Lounge bar sa najlepšim panoramskim pogledom i otvorenim bazenom za pravo letnje osveženje. Baldahini, ležaljke, letnja muzika, kokteli I dobra hrana… Sve to možete doživeti i osetiti na otvorenom bazenu. Svakako, retki su bazeni na krovu hotela, a posebno sa ovakvim sunčalištem. Iz lounge bara se pruža spektakularan pogled na more i planine, a zalazak sunca na terasi ima posebnu boju. Pogled na pučinu sa terase prilagođene za apsolutno uživanje i relaksaciju upotpunjen je adekvatnim muzičkim izborom. Gostima je na raspolaganju pažljivo odabran izbor hrane i pića. Ovaj ekskluzivan lounge bar učiniće nezaboravnim Vaš boravak u Kalamper Hotel & SPA”, stoji u opisu na sajtu www.hotelkalamper.me.

foto Goran Anđelković
foto Goran Anđelković
foto Goran Anđelković

I kao što rekosmo, reči ne mogu da prenesu taj osećaj koji doživite samim boravkom u Kalamperu, a hotel Kalamper nije samo jedan – ima ih nekoliko na Jadrnu. Za svakog! I u svakom od kompleksa je preljubazno osoblje – ljubaznije ne može biti!

Raj na Jadranu!

foto Goran Anđelković

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button