Region

Fondacija Real Madrid održaće trening kamp u Porto Montenegru

Kompanija "Adriatic Marinas - Porto Montenegro" potpisala Memorandum o saradnji sa Fondacijom Real Madrid

Predstavnici kompanije „Adriatic Marinas – Porto Montenegro“ potpisali su Memorandum o saradnji sa Fondacijom Real Madrid, kako bi od ovog leta ponudili mladim fudbalerima iz Crne Gore i regiona, ali i čitavog sveta, priliku da treniraju na „Realov način“.

Ovo je retka i uzbudljiva prilika za dečake i devojčice od 6 do 17 godina da osete iskustvo trening metodologije koje koriste mlađi timovi Real Madrida, bruseći njihove fudbalske veštine pod vođstvom najboljih svetskih trenera fondacije Real Madrida.

foto Porto Montenegro

Letnji trening kamp u Porto Montenegru i fudbalskom stadionu Arsenal vodiće trener iz rezervnog tima fondacije Real Madrida uz pomoć tima trenera obučenih u „La Fabrica“, Realovoj profesionalnoj omladinskoj akademiji, a njih će podržati lokalni treneri takođe obučeni za implementciju „Realovog načina“ treniranja. Primjenjujući istu metodologiju i pobednički mentalitet koji je pomogao Real Madridu da postane legendarni klub, program ima za cilj da razvija mlade fudbalere u kompletne igrače bruseći njihove taktičke i tehniče sposobnosti na fudbalskom terenu dok prenose veštine lidrestva, samokontrole, odmerenosti, fleksibilnost, trud, timski rad i poštovanje.

Kamp je otvoren za djevojčice i dečake od 6 do 17 godina koji se bave fudbalom na bilo kom nivou. U skladu sa vriednostima Real Madrid Fondacije, nekoliko stipendija biće rezervisano za talentovane lokalne igrače i omogućiće im da iskoriste i sportske i društvene benefite programa.

foto Porto Montenegro

Organizovan kao petodnevni program, kamp će trajati šest nedelja od 25. jula do 2. septembra 2022. Podeljeni u dve grupe, igrači će biti procenjeni individualno na početku programa, a timovi će biti podeljeni prema trenutnim veštinama.

Učesnici će dobiti kompletnu opremu za trening Real Madrid Fondacije i sertifikat o završenom kursu. Igrači koji pokažu poseban talenat i napredak imaju šansu da osvoje poziv za treniranje u Španiji, klubski najsavremeniji profesionalni tereni za obuku u Valedebebasu.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button