Sport

Ahilej otvorio vrata teretane sportistima, Štefanek i Marinković ugovorili saradnju

Sportisti bez primanja mogu da se prijave preko nadležnih granskih saveza Sportskom savezu Srbije i besplatno treniraju u opremljenim teretanama

Dugogodišnja saradnja Sportskog saveza Srbije i Saveza Srbije za bodi bildinga, fitnes, bodi fitnes i aerobik od ove godine unapređena je za još jednu akciju. 

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i predsednik Bodi bilding i fitnes sportskog kluba Ahilej Aleksandar Đorđević potpisali su Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, kojom je omogućeno da sportisti koji nemaju mogućnosti, a prijave se preko svojih nadležnih nacionalnih granskih saveza Sportskom savezu Srbije, besplatno treniraju u najbolje opremljenim teretanama. 

Želim da čestitam najpre Savezu Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na uspesima koje su najmlađi takmičari proteklog vikenda ostvarili na Svetskom prvenstvu koje je odlično organizovano u Čačku. Dugogodišnju saradnju najpre kroz projekat edukacije fitnes trenera želeli smo da proširimo. Sada su u centru pažnje talentovani sportisti kojima želimo da omogućimo još bolje uslove za trening. Kao društevno odgovorna organizacija Sportski klub Ahilej ponudio je besplatne treninge u svojim teretanama za one sportiste koji nisu u mogućnosti sami da finansiraju dodatne treninge. Drago nam je što se ljudi dobre volje, poput Aleksandra Đorđevića, javljaju i žele da zajednički pomognemo srpskom sportu. Ovo je mali korak i nadam se da će ova saradnja biti uspešna i proširena novim idejama“, rekao je Štefanek.

foto Sportski savez Srbije

Generalni sekretar SSS Goran Marinković osvrnuo se na Svetsko prvenstvo u Čačku.

Uvek se radujemo novim medaljama, ovoga puta čestitamo na osvojenom zlatu Zoranu Kiriću (do 7 godina), na dve bronzane medalje Iskri Savić (do 7 godina) i Jovani Jovičić (do 15 godina)“, rekao je Marinković i dodao da je tokom tri godine edukovano preko 150 fitnes operativnih trenera koji drže besplatne treninge za dame u okviru akcije „Budi zdrava – vežbaj sa nama“:

Želimo da nastavimo da sprovodimo besplatnu rekreaciju za žene i to u preko 30 opština širom Srbije. A ovakav vid poslovno – tehničke saradnje omogućiće i sportistima da imaju još treninga. Verujemo da zajedničkim snagama možemo mnogo toga da postignemo. Saradnici iz Saveza Srbije za bodi bildinga ,fitnes, bodi fitnes i aerobik na čelu sa Goranom Ivanovićem uvek su tu za sprovođenje novih ideja i unapređenje sporta“, zaključio je Marinković.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button