SportVideo

Hit video: Bora Milutinović vozi „tojotu“ i pevuši latino pesme

Legendarni Srbin, ambasador Mundijala 2022, u zanimljivom videu koji je stigao iz Katara u posed našeg portala

Svetski, a naš – Bora Milutinović. Legendarni Srbin je promoter Svetskog prvenstva u Kataru, na kojem će učestvovati i naša reprezentacija.

I dok čekamo Mundijal 2022, koji će početi 21. novembra i trajati do 18. decembra, popularni čika Bora na relaciji Dubaji – Katar učestvuje u samoj organizaciji spektakla.

Portal „Samo lepe vesti“ došle su u posed videa na kojem se jasno vidi kako Bora Milutinović vozi svoju „tojotu“ kraj egzotičnih plaža dok se u automobilu čuje lagana latino muzika i pesma koju pevuši.

video samolepevesti.rs

Opušteno, nema šta. Baš onako kakav je Bora čitav svoj život.

A kakvo je ime Bora Milutinović u svetu svetskog fudbala najbolje govori podatak da je i dalje planetarni rekorder kao neko ko je pet puta bio selektor pet različitih reprezentacija na pet Mundijala. Podsetimo, srpski stručnjak je predvodio Meksiko na SP u Meksiku 1986, zatim Kostariku na SP u Italiji 1990, pa SAD na SP u SAD 1994, zatim Nigeriju na SP u Francuskoj 1998 i na kraju Kinu na SP u Japanu i Koreji 2002. godine.

„Nažalost, nije mi se dalo da vodim moju Srbiju ili pre toga Jugoslaviju. Žalim zbog toga, ali to je sudbina. Bitno da je Srbija i ovoga puta na Svetskom prvenstvu, predvođena Piksijem kao selektorom, pa se nadam i da s ovakvom reprezentacijom može daleko da dogura u Kataru“, istakao je nedavno Bora Milutinović.

promo Privatna arhiva

Inače, Milutinović je odmah posle plasmana Srbije na Mundijal 2022. na društvene mreže okačio zanimljivo urađenu foto-montažu, gde sa srpskom zastavom pozira sa šeikom uz natpis na ćirilici „Dobrodošli u Katar“.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button