Sport

Gajić primio Stankovića: Sledi Svetsko prvenstvo u Beogradu

Evropsko prvenstvo u karateu nedavno je završeno u novobeogradskoj Hali sportova. Povodom toga ministar sporta Zoran Gajić primio je u svom kabinetu evropskog šampiona Nenada Stankovića.

Među gostima su bili i predsednik Svetske fudokan federacije dr Ilija Jorga, predsednik Saveza za tradicionalnih karate Vladimir Jorga, selektor reprezentacije Igor Gajić i potpredsednik Svetske fudokan federacije Aleksandra Bursać.

Ministar je Stankoviću čestitao na osvojenoj zlatnoj medalji i poželeo mu sreću u predstojećim takmičenjima i puno uspeha u daljoj sportskoj karijeri.

– Ponosan sam kako nas je ministar dočekao. Svoju zemlju predstavili smo na sjajan način i osvojeno je nekoliko medalja na Evropskom prvenstvu. Gajić je legenda odbojkaškog sporta i itekako zna kolika su odricanja da se dođe do medalje na najvećim takmičenjima. Istakli smo da tradicionalni karate zaslužuje da bude podržan od strane države Srbije. Zahvaljujem se na podršci drzavnom sekretaru Kešelju. Već u septembru očekuje nas Svetsko prvenstvo u tradicionalnom karateu i to u našoj lepotici, beogradskoj Areni. Biće to nova prilika da mladi i stari uživaju gledajući ovaj sjajan sport – poručio je Nenad Stanković.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button