Sport

Kamp „GK Milan Borjan 82“ oduševio sve u regionu

Kapiten i golman Crvene zvezde odlučio da svoje umeće i uspešne rezultate prenese na najmlađe

Golmanski kamp „GK Milan Borjan 82“, koji nosi naziv po imenu i broju na dresu kapitena Crvene zvezde, uspešno je održan u Baru, na crnogorakom primorju.

Ovo je prvi u nizu kampova, drugi sledi na leto na Zlatiboru, a onda će to značiti i početak tradicije koju najavljuje direktorka i idejni tvorac kampa Snežana Borjan.

foto Privatna arhiva

Uz pomoć iskusnih golmanskih stručnjaka, Milan Borjan je prvog dana kampa radio sa 60 klinaca, među kojima su i dve talentovane devojčice iz Novog Sada. Slika je bila veličanstvena jer deca nisu krila oduševljenje što je lično njihov idol radio s njima.

„Kao direktor kampa moram da kažem da sam izuzetno ponosna na ideju rada sa decom i usavršavanja njihovih golmanskih sposobnosti. Tri meseca sam izuzetan napor uložila u kompletnu organizaciju i danas sam presrećna i ponosna koliko je sve imalo smisla“, rekla je Snežana Borjan za portal „Samolepevesti“.

foto Privatna arhiva

„Želim da se zahvalim supervizoru našeg kampa, gospodinu Draganu Sretenijeviću Galetu na neverovatnom konceptu i organizaciji struke i samog rada. Verujte mi, način na koji on to radi i kompletna priprema je nešto što ni u ozbiljnim klubovima nisam videla, a posebno ne na kampovima. Takođe, moram da se zahvalim savršenom osoblju hotela Kalamper i naravno mom suprugu Milanu Borjanu, jer bez njegovog lika i dela naš kamp ne bi ni postojao“, dodala je Snežana Borjan.

„Kao direktor kampa moram da kažem da sam izuzetno ponosna na ideju rada sa decom i usavršavanja njihovih golmanskih sposobnosti“

Snežana Borjan

I Milan Borjan je prvog dana kampa učestvovao u radu mmladih golmana, ali se onda vratio u Beograd gde je Crvena zvezda počela pripreme za prolećnu sezonu.

foto Privatna arhiva

„Moram da kažem da mi je jako žao što za ovaj kamp nismo mogli da primimo svu decu, pa je stotinu dece širom Srbije i Crne Gore ostalo bez mogućnosti da učestvuje. Zbog njih već krajem juna na Zlatiboru pravimo kamp koji će trajati nekoliko nedelja i koji će imati širi dijapazon godišta“, poručila je Snežana Borjan, supruga Milana Borjana i idejni tvorac, organizator i direktor ovog golmanskog kampa.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button