Sport

Sreća i radost na fudbalskom kampu Milana Biševca, Stefan Mitrović gost iznenađenja

Prvi internacionalni "Foot Elite" fudbalski kamp na Zlatiboru oduševio sve učesnike

Red treninga, red druženja, pa malo učenja o fudbalu i sve to s puno radosti pod komandom vrhunskih srpskih i evropskih fudbalera. Ukratko ovako bi moglo da se opišu dešavanja na Zlatiboru, gde je u toku prvi internacionalni „Foot Elite“ fudbalski kamp našeg proslavljenog reprezentativca Milana Biševca. 

Dečaci i devojčice starijih od 10 godina, učesnici ovog kampa, uživaju ovih dana u čarolijama koje im prezentuje stručni tim Milana Biševca sa Sašom Gvozdićem na čelu.

prinskrin Instagram / Foot Elite camp
prinskrin Instagram / Foot Elite camp

Utisci su fenomenalni, prevazišli su čak i moja očekivanja. Već smo stigli do treće smene. Interesovanje je veliko, pa smo s toga otvorili prijave za sledeće slobodne termine – od 10. do 16. jula, od 17. do 23. jula i od 24. do 30. jula. Uslovi za rad na Zlatiboru su vrhunski. Širom sveta sam video mnoge kampove, ali za ovaj mogu slobodno da kažem da je neka vrsta akademije, a ne samo kamp. Sve čestitke trenerima i svima koji učestvuju na kampu”, ponosno je istakao Milan Biševac za naš sajt. 

prinskrin Instagram / Foot Elite camp
prinskrin Instagram / Foot Elite camp

Polaznike prvog internacionalnog „Foot Elite“ fudbalskog kampa dočekala su brojna iznenađenja, od rada s licenciranim trenerima iz Srbije i Francuske do druženja s aktuelnim reprezentativcima. Ove nedelje kamp je svojim prisustvom uveličao Stefan Mitrović, a Milan Biševac najavljuje nova iznenađenja. 

Svetski, a naš kamp. I to na Zlatiboru. Bravo!

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button