Sport

Uspešna sezona školskog sporta u Beogradu

Čelnici Beogradske asocijacije za školski sport Slobodan Đurić i Vladimir Tica podelili sportsku opremu pojedinim nastavnim ustanovama

I više nego uspešna sezona u školskom sportu Beograda završena je posetama školama čiji su klinci najbolji u košarci.

Predstavnici Beogradske asocijacije za školski sport posetili su najbolje košarkaške ekipe osnovno školskog i srednje školskog uzrasta Beograda. Tom prilikom poklonjena im je sportska oprema, u kojoj će predstavljati grad Beograd i svoje škole na Državnom školskom prvenstvu u košarci, koje je na programu ove godine.

U OŠ „Ðorđe Krstić“ sa Čukarice, generalnog sekretara asocijacije Slobodana Ðurića i koordinatora Vladimira Ticu dočekali su direktorka škole Jelena Volarov, prof. fizičkog vaspitanja Vladan Isaković i najbolji košarkaši u konkurenciji 7. i 8. razreda Beograda. Uz veselu atmosferu Slobodan Ðurić im je uručio sportsku opremu, koju je asocijacija spremila za ekipu koja će na predstojećem Državnom prvenstvu sa ponosom predstavljati grad Beograd i svoju školu.

U poseti OŠ „Majka Jugovića“ u Zemunu predstavnici BAŠS dočekani su od strane direktorke Ane Lukić. Najboljim košarkašicama i profesoru fizičkog Danku Bjeličiću opremu je uručio koordinator za školski sport Goran Ivković.

foto Beogradska asocijacija za školski sport

XIV beogradsku gimnaziju posetio je predsednik asocijacije Nemanja Radović, koji je uz prisustvo direktorke Marije Miletić i profesorke Danijele Lazarević Ilinčić uručio sportsku opremu​ najboljim košarkašima. On im je poželeo sreću i uspeh na predstojećem Državnom prvenstvu.

Košarkašice X gimnazije „Mihajlo Pupin“ sa Novog Beograda, na čelu sa direktorkom Draganom Tatalović i profesorkom fizičkog Marijom Ševarlić, dočekali su sportskog direktora asocijacije Momčila Stanojkovića i koordinatora Gorana Ivkovića, koji su uz uručenje poklona poželeli ekipi i školi uspeh na daljem takmičenju.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button