Sport

Dušan Vlahović glavni u gradu Intera i Milana

Koliko je srpski fudbaler cenjen širom Italije pokazuje izlog sportske radnje u gradu Intera i Milana - devetka Juventusa je na udarnom mestu

Dušan Vlahović nije slučajno drugi najskuplji fudbaler italijanske Serije A. Znamo koliko ga vole navijači Juventusa u Torinu, a evo i potvrde da je cenjen i u rivalskom gradu Milanu.

Grad koji ima dva evropska šampiona, Inter i Milan, klubove koji su zajedno 10 puta osvajali Ligu šampiona, očito velikim delom navija i za Juventus. 

A najomiljeniji je – Dušan Vlahović.

Ovako bi makar moglo da se zaključi na osnovu prizora koji je Sportal zabeležio u centru Milana, u sportskom butiku odmah pored Milanske katedrale. Ne kod uličnih prodavaca, već u zvaničnom butiku italijanskih fudbalskih klubova.

Pored crveno-crnih i plavo-crnih obeležja, centralna lutka u izlogu butika nosi dres – Dušana Vlahovića. Inter i Milan su tek sa strane.

„Naravno da u Milanu žive i navijači Juventusa, mnogo ih je manje od interista i milanista, ali ima ih. A ovaj dres Vlahovića je više izložen zbog turista. Nema dana da nam neko ne traži njegov dres, iako se nalazimo u Milanu. I danas smo ih prodali nekoliko“, objasnio nam je prodavac koji je baš pred nama zatvarao butik tik pored Milanske katedrale.

foto Goran Anđelković

Originalni dres Vlahovićasa brojem i prezimenom na leđima košta 120 evra, obeležja Lige šampiona ili Serije A se posebno doplaćuju. 

Srbin je, eto, na ceni i u šopivima, ne samo na Transfermarktu. A još koliko dugo će njegov dres biti na centralnoj poziciji u izlogu, s obzirom na sve češće najavljivani transfer u Real, Arsenal ili neki treći klub, ostaje da se vidi.  

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button