SportTop vesti

Vlahović na svim naslovnim stranama u Italiji

Srpski reprezentativac centralna figura u italijanskim medijima posle gola na debiju za Juventus

Dušan Vlahović nije mogao da poželi lepši debi za Juventus. Već u svom prvom meču za slavni torinski klub dao je gol. I to kakav – lob udarcem za 1:0 u 13. minutu meča s Veronom. Na kraju je bilo 2:0.

A posle spektakularnog gola maestralni srpski reprezentativac je glavna tema u italijanskim medijima. Lik Dušana Vlahovića osvanuo je na naslovnim stranama svih sportskih novina u Italiji, a portal Kurir ih je izvukao sve na jednom mestu.

„La Gazzetta dello Sport“

Twitter

Ugledna „Gazeta“ je na svojoj naslovnoj strani objavila veliku fotografiju Dušana Vlahovića kako slavi svoj prvi gol u dresu Juventusa, uz sjajan naslov: „ALLEGRIA VLAHOVIC“. „Allegria“ znači radost, a sama reč je slična prezimenu trenera Juventusa Alegrija (Allegri). Najpopularniji italijanski list ističe da je „novi Juve“ ovim trijumfom izbio na četvrtu poziciju, koja vodi u Ligu šampiona.

„Tuttosport“

Twitter

Vlahovićeva fotografija krasi i naslovnicu ovog italijanskog sportskog lista, a pored Dušana na slici je Denis Zakarija, koji je takođe u ovom prelaznom roku stigao u klub iz Torina. Pored naslova „Juve i ti si tu“ piše sledeće: „Vlahović i Zakarija su pokrenuli crno-bele u trci za skudeto u januaru, odmah su pogodili, porazili Veronu i Alegrija doveli na četvrto mesto“.

„Corriere dello Sport“

Twitter

Fotografija slavlja Vlahovića i Zakarije našla se i na naslovnoj strani i ovog popularnog lista, uz sjajan naslov: „Juveova nova snaga“. „Korijere“ ističe da su Vlahović i Zakarija pogurali Alegrijevu ekipu ka cilju – mestu koje vodi u Ligu šampiona.

„Januarske kupovine su odmah pogodile, Verona je loše prošla na Alijancu. Vlahović i Zakarija za Alegrijev tim u zoni Lige šampiona“

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button