Srbija

Besplatno klizanje: Mladenovac prvi u Srbiji dobio automobile na ledu

Automobili na ledu, koji podsećaju na autiće iz luna-parka, pune se na baterije i potpuno su bezbedni

Nova zimska atrakcija poreklom iz Amerike „ice bumper” ili automobili na ledu prvi put u Srbiji su predstavljeni javnosti na klizalištu u Mladenovcu.

Nakon što je beogradska opština pod Kosmajem ove zimske sezone dobila klizalište i posle besplatnih časova klizanja za oko 1.400 osnovaca, sada je poklonila svojim sugrađanima novu zanimaciju na ledu. Reč je o automobilima koji podsećaju na autiće iz luna-parka, pune se na baterije i potpuno su bezbedni.

Postoji jednosed i porodično vozilo koje mogu da koriste svi, ali je u toku promocije namenjeno deci. Moći će da se vozi svakog dana od 18 do 20 časova do kraja februara.

foto GO Mladenovac

„Želeli smo da našim sugrađanima ponudimo nešto novo i da ih upoznamo sa drugačijim disciplinama na ledu. Vodili smo se željama najmlađih. Namenjena je svima, ali prednost će imati deca, kojoj nije preporučljivo da ih koriste bez nadzora odraslih, kao i osobama koje su teže od sto kilograma. Klizanje će biti besplatno od 10 do 19 časova, a od 19 do 23 sata cena je 200 dinara do kraja februara kada prestaje sa radom“, rekao je Bogdan Vuksanović, direktor Sportskog centra Mladenovac „Ljubomir Ivanović Gedža”, a prenosi Politika.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button