Srbija

Dodeljene 34 Svetosavske nagrade

Ministar Branko Ružić uručio priznanja u oblasti obrazovanja i vaspitanja u skladu s razvojom naučnih i umetničkih dostignuća

Svetosavska akademija „Riznica Srbije“, u kojoj su kroz bogat kulturno-umetnički program najmlađi pokazali raskošan talenat, svečano je održana i ovog 27. januara 2023.

Pre toga, ministar prosvete Branko Ružić uručio je u Vladi Republike Srbije Svetosavske nagrade za 2022. godinu istaknutim pojedincima i predstavnicima nagrađenih institucijama.

Povelje su dodeljene za postignute izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređivanje obrazovno-vaspitne prakse i razvoj naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji.

foto Ministarstvo prosvete

Čestitajući dobitnicima, ministar Ružić je rekao da su dobitnici Svetosavske nagrade najbolja potvrda našeg zajedničkog zalaganja za što kvalitetnije obrazovanje.

„Verujem da će ovo priznanje biti motiv i dodatan podstrek u vašem predstojećem radu i da ćete i u narednom periodu nastaviti da doprinosite unapređenju obrazovanja i nauke“, rekao je ministar.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button