SrbijaTop vesti

I u 2023. godini 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

Građanima će za subvencionisani odmor tokom sledeće godine biti na raspolaganju više od 3.500 kategorisanih ugostiteljskih objekata

Vlada Srbije je u predlogu budžeta za 2023. opredelila sredstva za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji, a Udruženje „Moja Srbija” poziva ugostitelje i hotelijere da se uključe u akciju i svojim učešćem omoguće građanima Srbije što veći izbor objekata i destinacija za odmor tokom 2023.

Tokom poslednjih osam godina, subvencije u oblasti domaćeg turizma dale su izvanredne rezultate, navodi u saopštenju „Moja Srbija”.

Građanima će za subvencionisani odmor tokom sledeće godine biti na raspolaganju više od 3.500 kategorisanih ugostiteljskih objekata.

Očekivanja su da će se u narednom periodu još veći broj ugostitelja uključiti u akciju i da će prihodi od turizma opet zabeležiti rekordne rezultate.

Prihodi od turizma rastu iz godine u godinu, veliki broj naših građana odlučuje da svoj odmor ili jedan deo odmora provede u Srbiji, a ugostitelji u sve većoj meri ulažu sredstva u proširenje i uređenje svojih smeštajnih kapaciteta, prenosi Tanjug.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button