Srbija

Kompanija NIS donirala sredstva za rekonstrukciju dečijih igrališta

Ugledna kompanija sa 1.3 miliona dinara pomogla rekonstrukciju parkića na Paliću i u Subotici

Nastavljajući da neguje partnerske odnose sa lokalnim zajednicama, kompanija NIS donirala je 1,3 miliona dinara za rekonstrukciju dečijih igrališta na Paliću i u Hajdukovu u Subotici.

Zahvaljujući partnerstvu Grada Subotice i NIS-a, kako prenosi portal Telegraf, najmlađi sugrađani ova dva gradska naselja, kao i deca koja turistički borave na Palićkom jezeru, od sada imaju novi prostor za igru, razonodu i druženje. Igrališta su opremljena savremenim spravama koje su u potpunosti prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta i ispunjavaju sve bezbednosne standarde.

Svečanom otvaranju igrališta prisustvovali su dr Balint Pastor, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Subotice, Predrag Radanović, direktor proizvodnog departmana kompanije NIS, kao i mnogobrojne zvanice.

foto NIS

Dr Balint Pastor je ovom prilikom rekao da mu je zadovoljstvo što je sa kompanijom NIS završen još jedan zajednički projekat.

„Saradnja Grada Subotice i kompanije NIS ima dugu tradiciju. Do sada je NIS donirao oko 9 miliona dinara za sportske i kulturne manifestacije na teritoriji našeg grada. Ono što želim da naglasim jeste da je ovo nastavak saradnje i da će se ona odvijati i u budućnosti, jer je to u interesu kako građana Subotice, tako i meštana svih okolnih naselja, ali i u interesu NIS-a“, izjavio je dr Balint Pastor.

foto NIS
foto NIS

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button