Srbija

Panoramski točak nova atrakcija Zlatibora

Posle "Gold gondole", naša planinska lepotica tobila i panoramski točak koji nudi pogled sa visine od 35 metara iz 24 otvorene kabine

„Zlatna planina“, kako u turističkoj organizaciji kažu za Zlatibor, posle panoramske „Gold gondole“ dobila je još jednu atrakciju – vertikalni panoramski točak.

Ova jedinstvena atrakcija, postavljena kod ulaza u turistički centar Zlatibora, nudi jedinstven pogled sa visine od 35 metara iz 24 otvorene kabine.

Kako stoji na sajtu Turističke organizacije Zlatibor, vožnja panoramski točkom traje oko pet minuta, a cena ulaznice je 300 dinara (može se kupiti ukoliko je osoba/dete visine iznad 98 cm, a samostalno korišćenje panoramskog točka moguće je za starije od 12 godina).

foto Turistička organizacija Zlatibora

Panoramski točak se nalazi u okviru parka preko puta hotela „Olimp“ (ugao Ulice Miladina Pećinara i Ulice Sportova). Taj park na idealnom mestu predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje aktivnog odmora, rekreacije, vežbanja na otvorenom. Ovde je uređen teren za košarku, napravljene su teretana sa spravama za vežbanje i atletska staza, kao i zabavne sprave „Valcer školjki“ i „Gusenica“, namenjene prvenstveno deci, a potom i starijima. Ljuljaške, klackalice, tobogani i druge sprave za igru na raspolaganju su najmlađim posetiocima, što sportski park čini multifunkcionalnim prostorom sa mnoštvom sadržaja za celu porodicu.

foto Turistička organizacija Zlatibora
foto Turistička organizacija Zlatibora
foto Turistička organizacija Zlatibora

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button