SrbijaTop vesti

Upis dece u obdaništa odsad i elektronskim putem

Na portalu eUprava počeo upis u vrtiće širom Srbije preko usluge eVrtić

Počeli su ovogodišnji konkursi za upis dece u predškolske ustanove, putem portala eUprava. Usluga eVrtić je dostupna svim registrovanim korisnicima Portala, a roditelji mogu koristiti uslugu i prijaviti dete u željenu predškolsku ustanovu u terminu trajanja konkursa predškolske ustanove.

Iz eUprave podsećaju sve roditelje da u svojim lokalnim samoupravama prate kada je otvoren konkurs za upis dece u vrtiće u njihovom gradu, kako bi mogli da podnesu zahtev za upis deteta u predškolsku ustanovu – elektronskim putem.

promo eUprava

„U ovom trenutku, usluga je dostupna u Subotici, Batočini, Nišu, Ražnju, Užicu, Čajetini, Vladičinom Hanu, Aleksincu i Vladimircima. Takođe, sredinom februara počinju upisni konkursi i u Beloj Crkvi, Bosilegradu, Despotovcu, Dimitrovgradu, Doljevcu, Kniću, Lapovu, Lebanu, Sremskoj Mitrovici, Surdulici, Gadžin Hanu, Svilajncu. Krajem februara, konkursi će početi i u Bojniku, Boru, Vranju, Zaječaru, Lučanima, Medveđi, Merošini, Priboju, Raškoj, Smederevskoj Palanci, Somboru, Tutinu, Bačkoj Palanci, Beloj Palanci i Paraćinu“, navode s portala eUprava.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button