Stil

Motorola g31 dostupna u Srbiji po odličnoj ceni

Telefon g porodice poznat je po tome što korisnicima omogućava da ima i premijum funkcije koje su dostupne na mnogo skupljim uređajima

Motorola g31 dostupna je za prodaju u Srbiji po ceni od 24.999 dinara, dok se kod određenih operatora može kupiti po još nižoj ceni ili na rate koje kreću već od 300 dinara mesečno, u odnosu na odabrani paket.

Motorolina g porodica poznata je po tome što korisnicima omogućava da u okviru budžetne klase telefona imaju i premijum funkcije dostupne na mnogo skupljim uređajima, a situacija nije ništa drugačija ni sa novim modelom sa oznakom g31.

Motorola g31 donosi superiorni displej i kamere, motivišući korisnike da dele, stvaraju i povezuju se sa svetom. Motorolin novi smartfon poseduje izuzetan 6.4” Full HD+ OLED displej, četiri funkcije kamere u svestranom sistemu sa tri objektiva i 5.000mAh bateriju.

Bilo da gledate omiljene filmove, igrate igrice ili surfujete internetom, 6,4” Full HD+ OLED displej na modelu g31 pružiće vam prizore za pamćenje zahvaljujući rezoluciji od 400 piksela po inču.

Related Articles

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button